Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24. april 2009

Rokokkodille
Tusen takk for alle hyggelige hilsener i forrige innlegg: jeg blir så glad for kommentarene deres:) Spesielt siden jeg ikke er så aktiv på kommentarsiden selv, pga liten tid til hobbydyrking. Men selv om jeg er relativt stillestående på bloggfronten og interiørfronten, har jeg på ingen måte ligget på latsiden når det gjelder shopping på finn.no! Og jeg kan nå offisielt erklære at jeg har rokokkodille! I dag har jeg kjøpt en sofa med to tilhørende stoler, samt to klassiske rokokkostoler i grønt som begge skal males og trekkes om. Sofaen har jeg ikke plass til, så den skal jeg selge, men de to lenestolene skal få hvitt treverk. Nå MÅ jeg jo komme i gang med maling, for jeg gleder meg sånn til å se hvordan de blir! Kommoden skal også selvsagt under penselen. Den fikk jeg kjøpt sammen med stolen i forrige innlegg.

Ønsker alle som er innom en strålende helg!

Gode klemmer fra Loppeline

6 kommentarer:

 1. ååå så flotte møbler du har kjøpt. vi er også på utkikk etter de riktige møblene.. helst rokokko... :) håper det dukker opp noe i vårt område av intr. gleder meg til å se resultatet av oppussingen din. ha en flott kveld og natt!

  SvarSlett
 2. Så spennende, jeg gleder meg til å se fortsettelsen!

  SvarSlett
 3. Dette er jo spesielt flotte møbler,så heldig du har vært!! Gleder meg til å se...god helg til dere også!!
  Klem fra Anette

  SvarSlett
 4. Man kan ikke være like aktiv hele tiden.Mange flotte møbler du har fått.Skal bli spennende å følge prosessen.God helg.

  SvarSlett
 5. Hei på deg Loppeline!
  Herlighet hva du finner!
  Nydelige måbler!
  Heldiggris!
  Dette var sannelig noen flotte kjøp!
  Gleder meg veldig til å se resultatet!

  Ønsker deg en deilig helg!
  Måtte solen skinne og gi oss litt varme
  så vi kan nyte den deilige våren!
  Vi går en fin tid i møte nå...kjenner det på humøret!

  Klemmer fra meg.

  SvarSlett
 6. Hei,der var jeg igjen...Du spurte om råd ang.pris på den soffaen din der....Er litt usikker....men hos oss i gjenbruksbutikken ville jeg nok ha priset den til et par tusen...Mulig du får mer hos han Finn...hi-hi...Skal bli spennende å se hva du gjør med de....Go`ukestart til deg fra Maliva

  SvarSlett