Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15. juni 2011

Macroner til kaffen?


Så tok det litt tid å komme tilbake etter eksamenstiden. En ubeskrivelig letthetsfølelse, blandet med utmattethet og tomhet (!). Alle prosjekter som jeg brant etter å gå igang med etter endt eksamen, var bare helt uaktuelle å begynne på når tiden var der. Jeg orket rett og slett ikke. Ukene har blitt tilbragt på sofaen i horisontalen, og lite har blitt gjort av både det ene og det andre, skal jeg være ærlig.. -og det skal man jo! 


Men det har vært helt fantastisk å bytte ut mattebøkene med interiørblader igjen! Min store favoritt er "Boligdrøm". Kom ut i høst, og er et utrolig godt magasin! Og i siste nummer fant jeg oppskrift på macroner!


 Jeg lagde både rosa og brune, med hhv jordbær- og sjokoladefyll. Jeg hadde et svare styr med å få de av bakepapiret og de både sprakk og knuste, så dette blir siste gang de produseres i Loppehjemmet. Derfor må de nytes ekstra godt denne gangen:)

post signature

7 kommentarer:

  1. Gratulerer med vel overstått eksamen! Kjenner meg veldig godt igjen i det du sier - man har såååå mye man har lyst til å gjøre når man sitter og leser, men når man er ferdig - Tiltakslyst BORTE!!

    Makronene så forøvrig knallgode ut!

    SvarSlett
  2. Know the feeling. Leser til eksamen og bare gleder seg til man kan gjøre noe annet - hodet fult av planer. Eksamen over og lufta går regelrett ut og dvaletilstand inntar :)
    Men, det går over . . . Nyt tiden!

    B I R T E

    SvarSlett
  3. Know the feeling - sitter og leser til eksamen og det popper opp med kjekke planer. Når eksamenstida er over går regelrett lufta ut av en, og dvaletilstanden dukker opp :) Det går over - nyt tiden!
    Gratulerer med overstått eksamenstid!

    B I R T E

    SvarSlett
  4. Så kjekt at du er back in business med bloggingen!! Gleder meg til å lese dine flotte interiørtips, se dine håndarbeid/hånd(T?)verkskreasjoner og ikke minst bilder fra din flotte familie. Klem! :)

    SvarSlett
  5. Makroner, aldrig spist det...men attans de ser gode ut!!
    Kos deg du i horisontalen en stund til, samle nye krafter å kom sterkt tilbake når du orker ;o)

    Klem Anna

    SvarSlett
  6. Grattis med overstått eksamen, deilig å ha det overstått!

    Makronene såveldig gode ut!!

    Ha en fin kveld!
    Klem Bodil

    SvarSlett
  7. Grattis med vel overstått eksamen!
    Nå kan du begynne og leve igjen, hihi ♥
    De makronene så DEILIGE ut!

    Klem line

    SvarSlett