Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4. mars 2009

2 utfordringer: kjøkkentig + favorittmøbel!

Først har jeg blitt utfordret av min gode venninne i Borte Bra - Hjemme Best. Så her kommer seks kjøkkenting (Ok, så tok jeg litt av på denne så: åtte kjøkkenting:))1) Dette flotte te-settet i sølvplett vant jeg på auksjon i høst. Jeg er så glad i det, og for tiden bor det på kjøkkenet

2) Liker - liker ikke? Dette yndige salt- og peppersettet er kjøpt på antikkmessen her i Bergen. Jeg synes det er helt fantastisk, men min mann deler på ingen måte entusiasmen: han synes det er upraktisk og vanskelig å håndtere
3) Kjøkkenhylla over spisekroken har jeg vist før: den er av mine absolutte favoritter!4) I denne søte boksen oppbevarer jeg pulveret til oppvaskmaskinen! (Som har streiket og må skiftes ut...)

5) Denne knaggrekken kjøpte jeg i Krakow, og nå har jammen serien kommet til Norge! Så mye for "nå har jeg noe som ingen andre har"!6) Her er hylla som henger over vasken. Den ble kjøpt på posesalg på loppis!
7) Og tre gamle krydderkrukker på rekke og rad
8) Her står oljer og eddiker som vi bruker i matlagingen. Eldstejenta er bombesikker på at hun har en løs tann og krever grønne epler slik at den skal falle ut! -Så her kommer vi nok til å spise grønne epler i et par år...

Så til favorittmøbel: Jeg har blitt utfordret av Fotballmamma, som også er en veldig god venninne til å vise mit favorittmøbel: jeg greide ikke velge, så viser to jeg:
Denne boknylla er i Bombayserien til Bohus. Vi kjøpte den i "Black Design-perioden" da alle møbler skulle være mørke, men ble nokså fort lei. Så smijernet i sidene ble sprayet og treverket malt: hyllen er ikke til å kjenne igjen!!

Så til mitt andre favorittmøbel: denne stolen har jeg kjøpt brukt og trukket om! "før/etter-bilde" finner dere her
Jeg velger å gi utfordringene videre til alle i bloggrollen min som ikke har tatt den enda!

Lykke til:)

9 kommentarer:

 1. Så masse fint, skjønner det er lenge siden vi har besøkt dere...for her var mye nytt for meg! ):
  Likte godt hvordan mosse-hyllen var blitt..jeg holder på å male den i disse dager, men Joa sliter med å finne sterke nok oppheng!

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har:)
  Arti å se bombay møbler som er malt...de er også representert hos meg. Alt havner på loftstua,til jeg får malt dem. har en brun og en hvit etasje;)

  SvarSlett
 3. Ja her var det mange vakre ting...Ser du også har vært i Krakow...Skulle gjerne tatt meg en tur igjen...Kjøpte ekte saueskinn til litt over hundre lappen,også så jeg lignende på Husfliden til 1400,-da snakker vi om røverkjøp....hi-hi Klem fra Maliva

  SvarSlett
 4. Åhh, her va det mange flott stemningsbilder.. Å de kjøkkenhyllene dine kunne eg mer enn gjerne tenkt meg :) med all dekorasjonen på selvfølgelig ;)

  Bare koselig at du ville følge bloggen min, å eg følger din :) Ser ut som vi like mye av de samme tingan, å da e det kjekkt å ha noen å hente inspirasjon hos da lillehjernen kjører seg fast ;)

  nattaklem :)

  SvarSlett
 5. Jeg bare eeeelsker stilen din! Du har så utrolig mange flotte detaljer, og er så flink til å vise de fram! Heldiggrisen deg som har så stor plass å boltre deg på ;)

  Skvis!

  :)Anette

  SvarSlett
 6. Hei:)
  Fann deg gjennom "Guttemamma"..og eg har no kosa meg gjennom bloggen din ! Du viser såå mykje fint...ordentlig koselig har dokke det..med masse fine detaljer! Kjem gjerne igjen her hos deg :)
  Ønsker deg og dine ei god veke vidare :)
  klem :)Johanne

  SvarSlett
 7. skjønner veldig godt at det er favorittene dine. Masse lekkert bobbad bokhyller som ikke lenger er så bombay er kjempe fin :)

  SvarSlett
 8. Så mye fiiiint du har! Mange søte skatter og finne hjemme hos deg:) Tusen takk søte deg for en koselige awarden:) Blir så glad når noen tenker på meg:) Wow-spray og maling gjør susen asså!! Hyllen ble kjempe flott, og stolen kjempe fin!

  Ønsker deg en herlig torsdgskveld:)
  Ps:Husk starks tid for hjem;)
  Klemmer

  SvarSlett
 9. Masse fint du viser, koselige detaljer på kjøkkenet ditt.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett