Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6. mars 2009

Jeg har blitt medlem av skøyteklubben!


Så var det jammen fredag igjen! Ukene flyr! Jeg har vært syk denne uken, så lite blogging på meg! Men nå er jeg tilbake, frisk som en fisk! Vel, det vil si; det spørs hvor "tilbake" jeg er; har nemlig et lite problem med begge PCene våre; de lader ikke!! Jeg blir så frustrert!! Så nå er jeg lei av PC-tullet, og skal kjøpe Mack!
Onsdag unnet jeg meg en tur til byn. Handlet litt på Fryd; synes det er så synd at de skal legge ned enda så kjekt som jeg synes det er å handle på salg! Ble noen småting, såper og knagger. Men på blomsterbutikken fant jeg disse søte små klokkene! De passet så fint i en sukkerskål jeg kjøpte for en tid tilbake! Det ble så vårlig i stua med en gang jeg fikk løk-blomster på bordet!
Og etter en tur innom Fretex har jeg betalt "innmeldingsavgiften" på 50 kr i den ofisielle "Skøyteklubben" her i Bloglandia, og mine nyinnkjøpte hvite kunstskøyter later til å nyte pensjonisttilværelsen på en knagg i yttergangen min! :)I dag får vi besøk av min svigerinne på 15 år, og hennes venninne! Det gleder vi oss veldig til, for det er så sjelden vi sees! De er to herlige jenter, så vi ser frem til mange flotte dager sammen!


Til slutt vil jeg takke dere alle som er innom bloggen min! Jeg får mange koselige tilbakemeldinger, både i kommentarfeltet og gjennom andre arenaer! Det setter jeg utrolig pris på!
Det er så mange vakre blogger her, og jeg finner stadig nye "uoppdagede" (av meg) herligheter, og her er så mange som er så vanvittig flinke, så jeg ønsker meg mer tid (og ny Mack) slik at jeg kan gi hyggelige tilbakemeldinger til hver og en av dere, for det fortjener dere!
Til alle dere som er innom hos meg i dag:
Ønsker dere en fantastisk helg!

7 kommentarer:

 1. Så fint at du er frisk igjen.Forferdelig irriterende når teknikken svikter. Enig,perleblomster er nydelig. Så det er "Offisiell skøyteklubb" det heter,morsomt. Ønsker deg en fin helg.

  SvarSlett
 2. Jeg har Mac og har bare godt å si om den:-) Godt å høre at du er frisk igjen også:-) Og så syns jeg kjøkkentingene dine var så fine. Likte spesielt de gamle krydderkrukkene.
  En riktig god helg til deg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Her var det lekre klokker ja!! Skøyteklubben ja, du sier noe.. ha en deilig helg!!! KLemmer

  SvarSlett
 4. ..flotte bilder, og stilige skøyter!!
  Kjekt å "besøke" deg igjen etter min lille bloggferie!! Klem ;o)

  SvarSlett
 5. Så fine bilder!

  Ønsker deg en fin helg!

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 6. Her har vi også fått vårløkene på bordet,og det ble som du sier, vårstemning med en gang.
  Nydelige bilder du har tatt av dine:)
  God du har blitt frisk igjen, og kos dere med besøket .
  God helg til dere alle.
  Klem fra Mart

  SvarSlett
 7. Så flotte bilder hos deg - og flotte skøyter du fant - de tar seg godt ut på veggen også de ! ;)

  Ha en god helg !

  SvarSlett