Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29. november 2010

Trappekasser


En venninne av meg hadde sett noen kasser på Riviera Maison (?) som hun syntes var både praktiske og tøffe. De fleste som bor i hus med flere etasjer, og spesielt barnefamilier, vet at man til enhver tid har en haug med ting oppe som skal ned og en haug med ting nede som skal opp! Jeg bestemte meg for å nisse ideen, og her ser dere mine egendesignede trappekasser. De hun hadde sett var riktignok spesialdesignet for trapp -det er ikke mine, men de gjør nytten likevel!
Kassene er laget av ordinære trekasser som jeg kjøpte da Styvis ble avviklet på askøy. Jeg har malt de hvit, og limt på malte trebokstaver fra Panduro. Kronen på verket var håndtak på hver side fra Clas Ohlson!

5 kommentarer:

 1. Smart!
  Har alltid ting liggande som skal ned..kanskje det der var ein god ide som eg kan låne☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Så stilige! Jeg hadde også kasser da vi bodde i leilighet med trapp, men på langt nær så stilige som disse

  Lotte

  SvarSlett
 3. Hei ☺
  Oj så smart! Takk for et supert tips! Dette må jeg huske på den dagen vi får en fungerende 2 etg!

  Ha en flott ny uke
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 4. Det ble superfint! Dette kunne jeg også tenkt meg og prøvd på ;-)

  Jeg har forresten en liten give away, som kanskje kan gjøre hverdagen litt mer leken? Se her: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away-med-tre-vinnere.html

  SvarSlett
 5. Hei ☺
  Takk for den koselige hilsenen hos meg!
  Ang veggen vi har bak sofaen så er det ikke gamle planker, men ny panel som vi har slått opp, og beiset et strøk med lady interiørbeis i fargen dybde. Og vi er kjempefornøyd! Vi ønsket gjerne en litt annerledes vegg, og gjerne noe som så litt gammelt ut også!

  Ha en flott tirsdag!
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett