Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4. mai 2011

For tiden fraværende


De som har fulgt meg en stund, vet at jeg tar videreutdanning i matematikk, og at jeg har jobbet iherdig med en eksamen i hele påska. Dette var bare startskuddet, for nå må jeg lese så det freser for å være klar til skriftlig skoleeksamen i Ma3 1.juni. Jeg er veldig spent, for jeg har på ingen måte pensum under kontroll, men det betyr at all min ledige tid må gå til å forberede meg. (Note to self: skippertakmetoden funker fremdeles dårlig) Med full jobb, hus og barn er det noe som må vike plassen, og da blir det bloggingen som ryker. Men lover å være tilbake etter endt eksamen! 

Enn så lenge løper det en Give Away hos meg:
Du kan vinne en mandelkvern! 

-Jeg tror jeg har bomma litt med premien, for det er visst ikke så mange som har lyst på en slik. Jeg tenkte den var en super premie, fordi jeg selv har hatt så lyst på en slik, både fordi den er dekorativ og praktisk! -Tenk når man skal lage mandelbunner da! (Hører til historien at jeg ikke er i besittelse av en elektrisk kvern da, det er sikkert mer tidsbesparende!) 

Uansett: for de som har meldt seg på er det GODE ODDS!!
-Og om du har lyst til å vinne en kvern, er det bare til å hive seg på! Søndag klokken 21 løper fristen ut!

Lykke til!
post signature

2 kommentarer:

 1. Lykke til med eksamen,dette klarer du fint!go klem

  SvarSlett
 2. Lykke til med eksamen!!

  Jeg har en utfordring pågående hos meg, så hvis du får tid innimellom lesing, kan du jo sjekke den ut.. Den må jo være "midt i blinken" for et Loppehjem som du har! :)

  Ha en fin kveld!
  -Mari

  SvarSlett