Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30. januar 2012

Når ting ikke blir helt slik man hadde tenkt...


Hjemme fra klinikken dagen etter fødsel, fin i formen sett bort fra streikende bekken. Klar for en masse babykos og rolig permisjonstid, kun en oppfølgingskontroll på KK gjenstår. Vekt og blodprøver skriker skyhøy gulsot og tilhørende lysbehandling, og vi ryker rett inn på sykehuset igjen før helgen. Klart det er godt at lillebror får behandling slik at han blir frisk igjen, men det var liksom ikke dette jeg hadde tenkt, så det er likevel et slag i ansiktet. Yngstejenta vår hadde også lysbehandling, men hun var prematur og vi tenkte det var derfor. Så nå er vi hjemme igjen -med streng diettplan og nok en timeavtale på laben på Haukeland. Tvi tvi for gode prøveresultater!
post signature

11 kommentarer:

 1. Å, lille søte.... Håper det ordner seg fort!!

  SvarSlett
 2. Mange små får gulsott. Det er fordi leveren ikke er fullt utviklet ved fødsel, slik at gulfargen blir på huden. Litt lys, så går det helt sikkert bra :) Lykke til. Kos deg med den lille.
  Klem

  SvarSlett
 3. Huff da :( Kjip start på livet til den skjønneste lille gutten!! Håper kosen kan begynne snart iallefall!!! Og gratulerer såååå mye med baby <3
  klem Tove

  SvarSlett
 4. Urk, så kjedelig!!! :(
  Håper det snart er over da, så dere får en koselig og rolig barseltid tiltross for en litt kjedelig start.
  Kos deg masse med den lille skatten <3

  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Masse god bedring til lille!

  SvarSlett
 6. Å kjære vakre for en nydelig gutt!! <3 Snart blir lillegutt bedre og dere kan kose dere hjemme igjen. Mange klemmer fra Lone i nord.

  SvarSlett
 7. Ops, ikke det enn tenker skall skje akkurat, men så bra at dere kom dere inn på KK å fikk behand,ing till go gutten!
  Det som slår meg er Du verden så fine briller han har. Husker de lite behagelige vi brukte for 10 år siden når jeg jobbet på føde/barsel. Godt det går fremover!!
  Kos dere, Klem Anna

  SvarSlett
 8. Nommen... det er kjedelig med slike etterkontroller, skulle av og til tro at resultatene aldri blir fine - men heldigvis gir gulsotten seg til slutt! ;) Husker selv flere turer til både KK og barneavdelingen med eldstemann.. :) Kos dere med lille vakre go'gutten hjemme!! :)

  SvarSlett
 9. åååååååh så utrolig koselig!! Masse masse gratulerer!! :) gleder meg til å følge dere! :) Nydelig!!
  klem

  SvarSlett
 10. Ufff, stakar liten...
  Håper det ordner seg fort da, så dere kan bruke den fine tiden til koooos:)

  KLEM

  SvarSlett
 11. Gratulerer så mye med den vakre gutten. Stakkars liten, håper han snart blir i fin form etter behandlingen. Håper han snart får være hjemme slik at dere kan kose dere sammen ;)

  Ha en fin dag ;)

  SvarSlett