Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6. november 2012

Kan jeg friste med en gammel slager til helga?


Fonduen var stor på 80-tallet. 
Den fortjener sin renessanse.

Dette er den perfekte gryten å samles rundt på fredagskvelden, rund og mild - passer for hele familien!

Handleliste:
1 fedd hvitløk
3 dl tørr hvitvin
2 pk Revet Ost fra Tine (typ 4 oster: Norvegia, Jarlsberg, Mozzarella og Cheddar (500g))
1 ts maizenna
Pepper
Revet muskatt
Cayennepepper

Halvstekte bagetter til å mekke krutonger

Og om man vil...
- Pillede reker 
- Skinkebiter
- Ymse grønnsaker etter eget ønske
Dypp det du liker

How to make:
Gni inn fonduegryten med hvitløk.
Kok opp vinen.
Ha i osten og rør kontinuerlig over lav varme.
Ha i maizenna og krydre etter smak og behag.
Plasser gryten over bluss på bordet.

Dypp og nyt!

post signature

1 kommentar:

  1. Jeg er ofte innom bloggen din! Du er velkommen på et lite besøk til Villaskogen! Hils mannen.

    Klem!

    SvarSlett