Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5. november 2012

Pestosnurrer

Lyst på noe godt til suppen?


Her kommer oppskrift og fremgangsmåte på pestosnurrer:

Deigen er den samme som i denne oppskriften.


1. Kjevle ut et rektangel. Smør på pesto, og dryss på med ost. Her kan du bruke grønn eller rød pesto, favorittosten din (tips er parmesan). Slå deg løs med det du liker: soltørket tomat, serranoskinke osv!


2. Brett rektangelet slik som på bildet, altså skal deigleiven være tredobbel.


3. Bruk et pizzahjul og kutt deigleiven i ca 3 cm brede striper. 


4. Vri stripene slik...


5. ...og knyt/trykk de sammen i midten.


6. Så skal de se omtrent slik ut. Stekes på 200 grader til de er gyldne.

7. Voila! Spis eller frys! 
Jeg er veldig fan av å lage en "multideig" som man kan lage mye forskjellig av. Denne deigen ble til pestosnurrer, rundstykker og horn med ost og skinke!

Har blitt spurt om oppskrift på ostefondue, så den kommer i morgen:)
Takk for at du titter innom!
Nyt dagen!


post signature

4 kommentarer:

  1. Det ser både fancy og kjempegodt ut! Jeg skal huske oppskriften din, og prøve den ut i nærmeste fremtid. Pesto, rundstykker og parmesan - jeg kan ikke tenke meg noe bedre! :-)

    SvarSlett
  2. Oh, takk for oppskrift!! kanskje jeg trår til og baker litt i dag?

    SvarSlett
  3. NAM, disse så himmelsk ut!! :) Skal prøves! Håper vi sees snart igjen, sweetie!! :) Stor klem, Heidi <3

    SvarSlett