Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1. april 2009

Litt nytt hos meg!


Blir litt lite blogging på meg for tiden, og nå kjenner jeg det klør i fingrene etter å komme meg inn og lese siste nytt på alle de flotte bloggene rundt omkring her! I dag begynte jeg i ny jobb, og det har vært en spennende dag! Skriver for tiden på en matteoppgave som teller som hjemmeeksamen, og den kjenner jeg at jeg gleder meg til å bli ferdig med! -For jeg vil jo heller bruke tiden min på interiør og blogg:) 

Litt nytt har det blitt tid til! Av den siste lysestaken som jeg kjøpte på loppis, har jeg laget et stettfat med lokk! En glasskål er snudd opp-ned på ett tefat, og så har jeg limt fast en blomsterpynt på toppen! For de som lurer så bruker jeg "Araldite", et suverent lim som anbefales på det sterkeste! Det er blankt, ikke tyntflytende og holder vanvittig godt! Løp og kjøp!


Så har puffen fått seg en ny plass i stuen! Jeg har dandert den med to ikeaputer som jeg fant i et skap, og jammen hadde jeg ikke to hvite lintrekk liggende også! Tjohoo! Og så snart de fikk litt "strykepynt" på seg ble de jo som nye! -Og uten de store anstrengelsene! En av rammene mine fra loppisen ble sprayet hvit, og er ramme for et nostalgisk bilde med teksten "Kjære Gud jeg har det godt(...)" på! Dette skal en av jentene få.


Og så til den største av mine nyanskaffelser: Jeg har kjøpt Mac!! En liten snerten hvit en! Nå må jeg bare innstille meg på overgangen fra PC!Tusen takk for alle koselige kommentarer som jeg desverre ikke har hatt anledning til å svare på! Skal ha meg en runde i blogglandia nå!

Klemmer fra Loppeline

25 kommentarer:

 1. Skjønner du har mye å gjøre, men sannelig får du tid til mye også. Flinka:-)
  Veldig fine ting du har laget med små midler. Lekkert!
  Klem I

  SvarSlett
 2. Masse fint! Likte putene veldig godt!

  SvarSlett
 3. Så fint fatet ble. Gratulerer med ny Mac.Min bærbare har kollapset,så jeg må kjøpe ny. God påske til deg.

  SvarSlett
 4. så lekkert fattet ble. nydelig med den rosen på toppen, prikken over ien:) Gratulerer med mac, den kommer du til å elske etterhvert!:) Putene ble jo kjempelekkre på puffen:) Ønsker deg en fin onsdagskveld:)

  SvarSlett
 5. Så fint stettfatet ditt ble! Og kroken med puffen! Nydelige puter :) Hvor kjøpte du de strykemerkene da? Skrevet de ut selv kanskje? Hadde planer om det jeg også, men den tiden strekker ikke alltid til gitt... Gratulere så mye med mac!!

  Klem

  SvarSlett
 6. Nydelig..fy søren du er bare den mest effektive personen jeg kjenner! Litt? Du har jo fått gjort utrolig mye, og det i tilegg til hjemmeeksamen OG ny jobb. Imponert!!!

  SvarSlett
 7. den rammen med bilde var helt vanvittig fin..tror jeg må ta en tlf til deg snart!(:

  SvarSlett
 8. du har mye å ta tak i om dagen! du er no i vertfall kjempeflink! utrolig fint det stett fatet ditt! fikk lyst å prøve meg på et slikt selv! vi får se hva neste loppis bringer;) lykke til med alt du holder på med:)
  klem

  SvarSlett
 9. Å så gøyt innlegg fra deg :) Koser meg alltid like mye når det er noe nytt lesestoff her inne :)

  Du, det stettfatet med lokk ble jo kjempebra... hmmm, må nok prøve meg på det!

  Flyttet puffen? hmmm, fikk visst en idè! Puffen MÅ jo ikke stå ved siden av sofaen! Mulig det blir en mini-omøblering her id ag ;)

  Grattis med MAC

  Kos fra meg - gleder meg til lørdan

  :)Anette

  SvarSlett
 10. Hei,og takk for koselig hilsen ! Jeg er fra Steigen,men bor i Bodø.... Nydelig stettfat du har lagd,tror jammen jeg må jakte på lysestaker og skåler.... :) Akkurat som jeg ikke har noen......hihiii :) Du er en kreativ dame ser jeg,mange flotte ideer her inne !!! Kos deg,og ha en super påske :) Klem fra nord :)

  SvarSlett
 11. Så flink du er! Og så mye fint du viser. Bildet var utrolig fint ;)
  Klem Maria fra Idekroken

  SvarSlett
 12. Grattis med Mac, nå vil jeg tro mor er glad ja :)
  Stettfatet var flott, samme kroken med puffen.
  Håper du vil trives i nyjobben. spent på å høre hvordan det går.
  Jeg fikk levert en oppgav i går, og det er så enormt herlig. Full av energi og vårstemning her :)
  Klem

  SvarSlett
 13. Hei'sann og takk for besøk! Koselig med nye bekjentskaper også. Har vært innom deg tidligere. Husker de flott tøyposene du lager. De er så delikate!
  Jeg syr muffinsene på maskin etter mønster fra Tilda. Er litt knotete å få festet på bunnen, men det går på et vis med mange nok knappenåler...haha!.
  Det stettefatet ditt ble skikkelig lekkert! Skulle ønske jeg var like kreativ...sukk...
  Ha en flott dag!
  Klemz!

  SvarSlett
 14. Hei!!

  første gang jeg er innom bloggen din, og her koste jeg meg!! Så flink og kreativ du er, stettefatet ble jo kjempefint! Nå skal jeg ta meg en tur innom butikken din, gleder meg!: )

  Legger deg til (håper det er greit), så kommer jeg på besøk igjen!: )

  Klem Frk T

  PS: Så nydelig det var med polkadotter og sløyfer på bloggen, hvordan gjør man det?? Hmm.. Er ikke særlig datakyndig, men.. :s

  SvarSlett
 15. HEI!!! Det er deg jo:) Så utrolig morsomt! Jeg var innom norske interiørblogger, og la merke til bloggen "loppehjemmet". -Dette er noe for meg tenkte jeg. Det gikk faktisk en stund før jeg såg et kjent ansikt på sidelinjen;) Alt vel?

  SvarSlett
 16. Heisann, så stilig det fatet ditt ble. Likte den vesle rosen på toppen ;)
  Putene var flotte og godnatt verset var veldig koselig i den rammen ;)

  Ha en fin kveld ;)

  SvarSlett
 17. Kom innom her via Bestefars verksted, og her skal jeg komme igjen senere, ser du har mange ideer med loppefunn!

  SvarSlett
 18. SÅ mye fint!!! Du får det til du:-)
  God påske til deg og dine, stor klem

  SvarSlett
 19. Hei! sniker innom eg og! Så du hadde lagt igjen en kommentar hos judith- så kjekt å finna deg her inne! :) Å så masse flotte ting du vise fram på bloggen din! Grattis med ny jobb! OG mac! :P klem Berthe

  SvarSlett
 20. Hei hei!
  Den stettskåla ble jo bare råfin da!
  Utrolig bare en ser seg rundt og legger til litt kreativitet så kan en få mye rimelig stæsj! Herlig!
  Flott kosekrok du har....koselig med sauskinnet og herlige puter!
  Grattis med ny med ny Mac...den var jo snerten!

  Ønsker deg en fin helg!

  Klem fra Linda.

  SvarSlett
 21. Gu`så søøøøt!! Kreativ dame du asså!:) Grattis med mac!!

  God helg til deg fra meg:)

  SvarSlett
 22. Jeg studerer ja. Litt på NLA og litt i haugesund. Klar for å bli ferdig nå... Selv om jeg bare burde nyte livet som student så lenge det varer;) Ellers har jeg det veldig fint som nygift her på Karmøy:)

  SvarSlett
 23. Gratulerer med Macen du kommer ikke til å andre. Jeg elsker min og ville aldri i verden kjøpt noe annet! Kreativiteten din er altså fenomenal, genialt med glassbollen du bare satt opp ned. I dag fant jeg ut at jeg bare MÅ følge bloggen din, den er jo nemlig bare proppet med inspirasjoN! Håper du tar deg en titt hos meg også! Hilsen Villa Vanilje

  SvarSlett