Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5. mai 2009

"Ny" seng på barnerommet og nattbord på foreldrerommet!For noen måneder siden viste jeg en seng som jeg har funnet på loppis som jeg hadde planer for. Vel, planen var opprinnelig å forsterke den og lage gangbenk av den. Det har jeg ikke helt slått fra meg, men enn så lenge har lillesøster fått ta den i bruk på rommet sitt i påvente av at mor skal male skuvsenga som står i kjelleren. Jeg har ikke gjort noe med sengen, og malingen har flasset som bare det, men det er nettopp det som gjør den så flott synes jeg!


Og så har rokokkokommoden som jeg kjøpte på finn.no for 200 kr fått en runde med kosten! Ble så utrolig fornøyd! Akkurat en slik jeg har sikla lenge etter. Og når jeg skulle hente kommoden hos han jeg kjøpte den av, greide han å prakke på meg en stygg lampe for 85 kr (se førbilde under). Jeg var egentlig litt sur på meg selv for at jeg ikke greide å takke nei, men etter å ha spraymalt og bytta skjerm er lampen ikke til å kjenne igjen!

19 kommentarer:

 1. å så flott senga ble - heldig lita frøken :)
  Nattbordet var kjempe stilig. Du er flink som får gjort så mye!!
  klem

  SvarSlett
 2. jeg ønsker meg virkelig et slikt nattbord :)
  det var bare nydelig!!!

  SvarSlett
 3. Jeg tror jammen vi har den samme kommoden på gjesterommet.Har arvet den.Lampen var ikke til å kjenne igjen.

  SvarSlett
 4. Enig, lampa ble en helt annen.. veldig fin. Flotte bilder av vakre ting du har frisket opp!

  SvarSlett
 5. Så fine ting!! Likte utrolig godt nattbordet ditt!
  Ha en deilig dag! Klem J.

  SvarSlett
 6. Sengen og nattbordet ble virkelig fine.Hva med å lage en kurv av lampeskjermen...se i boken Sjarmerende gjenbruk.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 7. Så utrolig flittig du har vært i det siste da! nydelig seng - skjønner at du ville bruke den litt som seng først! Nattbordet og lampa ble skikkelig fin!

  Og du...nå har jeg trent 1 time og er enig med deg - super deilig å komme igang!

  Klem M

  SvarSlett
 8. Ååå den er den flotte sengen komt på plass! Så søtt med den lille krakken under:) Nattbordet ble knall fint!!

  Nattaklem

  SvarSlett
 9. det er den dyreste styggeste lampen jeg har sett, men når man ser hva du klarer å trylle frem, så var det jo VIRKELIG verdt investeringen ;) Nydelig ble det! Digger sengen!

  :)Anette

  SvarSlett
 10. Hei...se her har du byttet ut symaskinen med malingskosten ser jeg...hi-hi..Kjempelekkert:O)og igjen sier jeg Gjenbruk er Gøy....smil.
  Ha en super fin dag min venn..klem fra Maliva

  SvarSlett
 11. Tusen takk for en suuperhyggelig langhelg! Var så gøy å se hvordan dere har det "live"! (: Elsket den lampa di altså! Flinkis!

  SvarSlett
 12. Nydelig den sengen. Blir sikkert en nydelig benk også.

  Morsomt å se at du maler rokokkoen. Har nemlig en diser sån rosa salong på hytta. Den skal males, men jeg vet jo hvor mye jobb det er, så jeg er ikke kommet i gang enda. Blir det mye regn i sommer så er det håp. Og når jeg så hvor fin din ble så ble jeg veldig innstilt på å male. Nå skal det skje.

  Ha en superduper helg
  :)

  SvarSlett
 13. Så masse flotte ting du har fått tak i på loppis - og så flotte de ble , etter du har pusset de opp !
  Barnesengen var jo utrolig fin - en slik har jeg ikke sett før , det er ikek ekkurat en vanlig klassisk sprinkelseng iallefall !

  Håper du får en flott helg !
  L i Husrom & Hjerterom

  SvarSlett
 14. Så koselig seng :)
  Oi lampen blei jo råfin da!! Og skikkelig lekkert nattbord også.. Skal si at du er effektiv :)

  SvarSlett
 15. hei
  den lille komoden ble jo bare helt nydelig.Er så flott fasong på disse rokkokko møblene.
  Det beige stoffet har jeg kjøpt på panduro hobby,letet lenge etter et slikt stoff og så plutselig fant jeg det.Det er 50%bomull og 50%lin.Bare spør hvis det er noe du lurer på i forbindelse med omtrekkingen av stolene.Så kan jeg prøve å hjelpe deg så godt jeg kan.Det er bare å ta deg god tid så klarer du det helt sikkert kjempe fint.

  SvarSlett
 16. Nydelig kommode! Gleder meg til å se hva som skjer med stolene:)
  Legger deg til i blogglisten min:)

  SvarSlett
 17. Så flott den kommoden var!! Og lampen ble jo riktig så søt! du er så flink som holder på, jeg blir småkvalm så snart jeg tenker på maling, har nemlig pusset opp hybler og diverse vi, og det tok sin tid... Men når jeg ser slike flotte bilder kjenner jeg malerlysten komme sigende ;)

  Ha en fin dag!

  Klemmer

  SvarSlett
 18. Hei!
  For en fin blogg du har, og så utrolig flink du er til å lage skatter av brukte ting! Jeg synes lampen ble kjempefin sammen med kommoden, og jeg ELSKER det du har gjort med den gamle lampeskjermen...WOW!! Jeg er i ferd med å oppdage sjarmen med gamle, oppussede møbler, og har tenkt meg på mitt første loppemarked i høst (så mye mer spennende enn møbler og interiør fra de store møbelkjedene...som "alle" har). Hva du klarer å få til med dine funn er en svært god inspirasjon! Du har definitivt fått en ny leser i meg! :)

  SvarSlett