Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28. november 2010

1. søndag i advent

Så var vi kommet til første søndag i advent. Tiden har joggesko på, og helgene er kjærkomne. Søndagen har gått med til jobbing, julemarked og jobbing for mor, mens far og barna har vært ute på tur med skøyter og sag under arma: mor hadde bestillt greiner til å ha ute. Pinnekjøtt til middag, og juleverksted med småttisene. Herlig søndag!!


Årets adventsstake har jeg kjøpt på Riviera Maison. Den består av et fat og fem lysholdere med magneter under! Ganske enkelt genialt, for man kan flytte lysene, eller pille av slik at man får ønsket mengde. Magneten funker selvsagt på andre underlag av metall. Pynt med hva du vil!


Så har jeg vært på julemarked i dag! Sjekk disse søte små støvlene i sement! Det er damen bak denne bloggen Fur Elise som står bak denne lekre dekorasjonen! Jeg vil anbefale alle som bor i Bergensområdet å ta turen innnom henne på Damsgård! Hun har støvler i alle størrelser, alle unike og laget for hånd. I tillegg har hun masse annet fint, så løp å kjøp!! Søndagsåpent fra 12-17!
3 kommentarer:

 1. Koselege dekorasjonar hos deg☺
  Nyt kvelden☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Dette var en lekker adventsstake, spesielt med hjertene :) Håper du har hatt en fin 1. søndag i advent :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin og praktisk lysestake!!:) Og takk for god reklame!!:)
  Ha en fin uke!:
  Klem til deg

  SvarSlett