Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4. desember 2011

To lys i en ryddig og plettfri stue! Eller....


2. søndag i advent: 
- jeg har tenkt å blogge årets adventsstake, altså fjorårets adventsstake (eller egentlig helårslysestake fra Riviera Maison, der man kan pusle lysestakene som man vil fordi de har magneter under seg: GENIALT!!). I år er den prydet med et reinsdyr fra Lene Bjerre, noen julekuler og en svibel. Enkelt og greit. Men når man har barn er det ikke alltid pynten får forbli der den opprinnelig ble plassert: 


Reinsdyret har fått pynta hornene sine:)


-Kulene ligger altså ikke lenger pent ved beina, slik mor hadde tenkt:) Men ved nærmere ettertanke synes jeg egentlig ungene hadde et godt forslag, så Rudolf får fortsette å ha pynt i hornene han:) 

Kjent situasjon for mange bloggere er nok denne: rydde frenetisk i en krok slik at det skal bli bloggbart. 2 minutter etter, uavhengig om bildet er tatt eller ikke, er området kaotisk igjen... Og i dag er minsteprinsessen syk og har flyttet inn i sofaen. Skyhøy feber og er ikke mye til tess... stakkar liten!

Og mens mor er sykepleier, kokke og hushjelp har far tatt frem pussemaskinen og gått løs på trappa. Jeg kom så på at Mrs Hardy hadde en unblogged-utfordring gående for en liten stund siden. Fristen har nok gått ut for den, men her er en liten smakebit av min "urørte bakside":


Kaotisk og ubloggbart, som dere ser:) 
Men det skal nok bli bra til slutt:) 

God søndag til dere som titter innom:)
post signature

3 kommentarer:

 1. Gjør ingenting med litt kaos når det blir bra etterhvert:)Adventstaken er flott og reinstyret lige så:)klem

  SvarSlett
 2. Heeeeeei!! :)
  Du vant konkurransen på siden min! :) Gratulerer masse!!!
  Send med adressen din til meg på :
  cecilie668@hotmail.com

  Så sender jeg den avgårde i morgen!

  Klem fra meg - Cecilie

  SvarSlett
 3. Nydelig blogg du har. Elsker lopper:)

  SvarSlett