En hit i Loppehjemmet er Skarvens Baccalaoterte! Fikk Skarvens kokebok Fra det arktiske kjøkken til jul et år av min svoger/svigerinne og den er en storfavoritt i kjøkkenhyllen!
Denne er verd å prøve som en forrett!
Baccalaoterte
2 pers.
1 plate butterdeig
Ca 100 gram utvannet klippfisk
3 cherrytomater
50 gram ost (Norvegia/Jarlsberg)
3 sorte oliven
Baccalaosaus
Rømmedressing
Stikk ut to sirkler av butterdeigplaten, kjevle de litt tynnere. Så legger du et tykt lag (1-2 cm) med baccalaosaus på midten, men ikke helt ut til kantene. Dander med klippfisk, cherrytomater og oliven, og topp med ost. Settes i ovnen på 200 grader ca 20 min. Serveres rykende varm med rømmesaus attåt! Mmmmmm!!!!
Baccalaosaus:
1 dl hermetisk tomat
50 gram finhakket løk
1 fedd presset hvitløk
20 gram finhakket chili
1/2 ts sukker
1/2 dl olivenolje
litt salt
Has i en kjele og får trekke i en time.
Rømmedressing:
1 dl rømme
30 gram sukker
1 ss sitronsaft
Rør sammen og server på siden! (Og JA, det skal være SÅ MYE sukker i den:))
Oppskriften er ikke helt identisk med Skarvens, jeg har tatt meg noen friheter underveis.
Håper det smaker!!
En helt fantastisk rett. Takk for at du delte oppskrifta med oss : )
SvarSlettEn helt fantastisk rett. Takk for at du delte oppskrifta med oss : )
SvarSlettnice article
SvarSlettشركة مكافحة حشرات بحائل
SvarSlettشركة مكافحة النمل الابيض بحائل
شركة رش مبيدات بحائل
Jordan Travis Scott
SvarSlettgolden goose outlet
golden goose outlet
golden goose sneakers sale
off white hoodie
goyard bag