Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15. oktober 2012

Strikkedilla


En liten update fra denne kanten:

Diggasvær for tiden (det regner ikke, tjohooo!) så er mye ute på tur! Er ekstra mye mamma siden jeg er gift med Mr. Workalot. 


Jeg har strikkedilla og digger Marte Helgetun Design. Har strikket fra henne før, og den nye boka var knallgod! Anbefales! Drømmer om Skappelgenseren og alt annet jeg tror jeg skal få tid til.Spennende prosjekter i kjelleren har jeg også! Og i dag skal jeg menge meg med gode venninner, to babyer og masse permkos på Kafé, og i morgen får jeg spennende besøk i Loppehjemmet! 
Så stay tuned!! 

Familien på tur.

post signature

3 kommentarer:

 1. Høsten er virkelig tiden for håndarbeid, om man ikke sitter med eksamensoppgave og pensumbøker oppetter ørene (les: skulle skrevet oppgave, men sitter og leser blogger istedenfor).

  Har vært energi-givende med sol i helgen!! Var på Fløyen på lørdag, sammen med resten av Bergen :p Folk gikk i kø både opp og ned.

  Ønsker deg en koselig dag på kafè ;)
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 2. Herlig med høst!! Tur, strikking og mye kos :)
  Helgetun-vesten til Aksel har virkelig slått an i barnehagen, så du har fått mye skryt fra meg :)) flere har satt i gang med å strikke den til sine små. Bestemor har strikket samme til mellomstgutten;)
  Høres koselig ut med permdag altså! Her er det syktbarndag;)
  Gleder meg til å høre mer om morgendagens besøk :)

  Kos deg og ha en fortsatt fin dag:)
  Klem

  SvarSlett
 3. Høst og strikking hører sammen :) Godt å høre at det er flere med mange prosjekter! ;P
  Klem

  SvarSlett