Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22. januar 2009

Hurra(?) for meg som i går fylte år!

Så var jeg blitt enda ett år eldre: hei hvor årene går! Vet ikke hvor mye det er å rope hurra for.. Kjenner jeg blir litt grepet av panikken for snart å være ferdig med 20-årene! Men en fin feiring hadde jeg! Spiste kake med mine kjære barn, mann og barnas oldemor, før jeg og mannen dro til byn på restaurant med venner mens oldemor passet barna! Kjempekos! Fra mine foreldre fikk vi pussemaskin og penger:) -Tror nok de har fått med seg at det foregår endel oppussingsprosjekter her i huset! Hehe:) Bursdagsgaven fra mannen var alt i hus: speilreflekskamera som "spleisebursdagsgave" siden vi har bursdager så tett, men han overrasket meg med å ha kjøpt meg en nydelig hortensia!
Jeg og min mann fikk denne fine kaffekanna fra hans farmor! Jeg likte den så godt, for den passer perfekt til min hvite stil, og i tillegg er den suveren å helle fra og holder godt på varmen! Hvordan visste hun at jeg ønsket meg en slik?
Fra mine barn fikk jeg Tildas Landsted som jeg hadde ønsket meg! Det klør i fingrene etter å komme i gang, og noe sier meg at mine små kommer til å nyte godt av bursdagsgaven til mor: de hadde så mye flott til barn der! Tror jeg må sy kaker og puffer! MEN -og det er et stort MEN- Symaskinen som jeg har arvet fra min avdøde farmor er faktisk helt ubrukelig! Den snurper og drar, og er kilde til stor irritasjon og forbannelse hver gang den er i bruk! -Få ting er mer frustrerende!! Så ny symaskin er neste ut på investeringslisten!


Men enn så dårlig symaskinen min er, så får den duge enn så lenge; jeg har nemlig nettopp hatt syprosjekter på gang: hjerter! Hvite tøyhjerter til pynt, samt rosa "henge-opp-hjerter" til barna!


Her er etasjefatet mitt som jeg har slitt så med å finne "fyll" til! Genialt med tøy-pynt som er ikke-knuselig, ikke-grisbar og ikke-spiselig! Får se om jeg finner noe jeg kan stikke innimellom i sølv eller noe, men så langt fornøyd med innsatsen!Her er ett av tøyhjertene til prinsessene!


Så nå som disse prosjektene er i boks, skal jeg endelig se om jeg finner tid til å begynne på minstemors barnealbum -som jeg ligger 2 år på etterskudd med! Utsetter og utsetter! -Og i morgen har vi atter en bursdag i huset, for far fyller år!
Hurra!

7 kommentarer:

 1. Gratulere med dagen da! Jeg har sluttet og telle for lenge siden!

  SvarSlett
 2. Hahaha ! Jeg sitter her å ler , jeg !
  Jeg syns igrunn det ikke er noen grunn til å få panikk om du snart er ferdig med 20 årene, skjønner du ! Jeg har passert 40 for lengst og lever ganske godt med det ! Det som er litt rart er at jeg tenkte akkurat det samme når jeg nærmet meg 30... Da trudde jeg at det var slutt på morroa når det magiske tallet var passert - og det skal jeg love deg at DET ikke er !
  Gratulerer med dagen da ! Og med alle fine tingene du har fått !

  SvarSlett
 3. Gratulere med gårsdagen! Mye fint du fikk. Så flink du er til å sy hjerter.

  SvarSlett
 4. gratulerer med overstått:) hipp hurra!!

  SvarSlett
 5. Gratulere så mye med dagen din, og mannens som kommer!!!

  Flotte gaver du har fått - kanskje mannen får symaskin til bursdag ;)

  SvarSlett
 6. gRatulerer SÅ mye!! Også så mye flott du har fått!! HJertene dine er nydelige!! Har du prøvd å ha maskinen på service?? Klem

  SvarSlett
 7. Gratulerer med dagen på, på etterskudd! Du har en så flott blogg, så det ligger en award til deg på siden min! :)

  SvarSlett