Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4. januar 2009

Kjøkkenhylla mi med mitt vakre te-servise!

Jeg har så lyst å vise frem denne flotte hylla jeg kjøpte på bilferie til Moss i sommer! Den er ikke kjøpt på loppis, men fant en utrolig flott interiørbutikk, og der hadde de denne hylla på halv pris, altså 400 kr! -Problemet var at den var i sort høyglans, og passet dårlig inn i min stil! Men man må se potensialet i ting! Så jeg pusset og pusset, og malte den hvit med nye porselensknotter, og den ble så fin!! Den henger på kjøkkenet, og ønsker seg en vegg i malt panel til å henge på:)
Inne i hylla har jeg mitt vakre porselensservise som jeg har kjøpt på loppis! Jeg mangler noen tefat, samt tallerkener, så hvis noen kjenner noen eller har noen de vil kvitte seg med selv, er det bare til å gi en lyd:)11 kommentarer:

 1. Kjempe fin hylle og servise Ragnhild! Har lagt deg til blogglista mi jeg også :) Klem i natta

  SvarSlett
 2. Flott hylle, og skjønt service!

  SvarSlett
 3. De koppene minner meg om farmor !! Det er sååå koslig med sånne gamle ting:))))

  SvarSlett
 4. Koselig servise, og kjempefin hylle! Koselig blogg du har! Ha en fin søndag! Klem-Mia

  SvarSlett
 5. Åh, så kjempeflott hylla vart :) Ja, det er viktig å kunne sjå kor flott enkelte ting virkelig kan bli :) Herlig :) Ønsker deg eit herlig godt nyttår! Godklem :) Ps, legger deg til på blogglista mi, om det er ok? :)

  SvarSlett
 6. Det var en flott hylle.
  Er helt enig at man må se forbi det ytre noen ganger og se potensialet i ting.
  Det er utrolig hva litt maling kan gjøre!

  SvarSlett
 7. Hei og velkommen som ny blogger! Skal bli spennende å følge med!

  SvarSlett
 8. Heia og velkommen som blogger. Så fin blogg, har scrollet litt ned og sett på masse bla bakemorgenen til barna dine.
  Personlig hadde jeg blitt forbanna he he om mine barn gjorde det men flirer når dine gjør det.

  Ha en flott uke

  SvarSlett
 9. For en nydelig hylle! Så mange flotte innlegg du har lagt ut!! kommer ikke over hva de to søte små gjorde!! hehe.. Kan jo ikke annet enn å le! Huff tenker det ble mye vasking på deg den dagen! Hører du er hekta!! Hehe.. Farlige greier dette her!!hihi-- Vet akkurat hvordan det er.. Men det er jo så utrolig kjekt!! Har rett og slett ikke hatt tid til noe blogging i det siste, men satser på et nytt år med mye blogging;)Og spennede og titte innom deg og se alle de flotte prosjektene dine:)

  Natta klem fra meg

  SvarSlett
 10. hei ,så fin hylle du har.Jeg har også den,kjøpte den i sort jeg også men er malt hvit og henger på sønnen sitt rom

  SvarSlett
 11. Den hyllen skriker etter å komme hjem til meg! Jeg vil også ha! Du er så flink til å se potensiale i ting og tang! Jeg var på besøk hos mormor i går, og klarte å lugge til meg to tallerkenhyller hun hadde i "tølene" sine som hun pleier å si ;) -Mormoruttrykk, tror jeg! Jeg som har siklet så lenge etter det ;) Ha en strålende kveld!
  :)Anette

  SvarSlett