Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6. januar 2009

Jeg trenger tips!

Nå som det meste av julepynt er pakket bort, er jeg på leting etter nye ting å fylle huset med! Det ble jo så tomt! -Min store utfordring er stettfatet som står i stua! Jeg synes det er så lekkert med slike fat fordi de bygger i høyden, men jeg sliter litt med å vite hva jeg kan fylle det med! -Ikke så flott uten pynt... I jula hadde jeg kongler og kuler, men det er så julete, så nå trenger jeg tips! (Det kan ikke være noe spiselig, for da får "pynten" bein å gå på av mine to små!)


4 kommentarer:

 1. Tusen takk for kommentar! :)

  Du, helt enig med deg det blir tomt på sånn fat, jeg har samme problem hehe. Kjøpte et stettfat som jeg har i stua men aner ikke hva jeg skal ha på det nå hehe! Du får si fra hvis du finner på no lurt ;)

  SvarSlett
 2. Jeg vet ikike om du har funnet noe til fatet ditt enda, men tenkte umiddelbart på et par ting: Man kan legge skjell og stener fra standen, med noen te-lys inni mellom. Mose kan legges i etasjene og legge noen silkeroser på (dvs klippe vekk det meste av stilken og stikke de ned i mosen). Ellers finnes det faktisk uekte frukt og bakverk som ser veldig fine og ekte ut, men de koster en del hvis det ikke skal syns at det er plastikk, så det blir veeeldig dyrt å fylle opp hele fatet med det.

  SvarSlett
 3. det går an å sy eller helke søte "muffins"/prinsessekaker i ulike farger. De kan bli mye koseligere enn plastkaker som prøver å se ekte ut. Humor har de jo og

  her er noen eksempler:

  http://www.undersolen.se/pyssel.html

  http://vackeribrunt.blogspot.com/2008/10/ett-litet-kk-i-kket.html

  SvarSlett
 4. Jeg er enig..fikk et etasjefat til jul som jeg helst ikke vil stue bort ennå...:o) Hva skal det fylles med??

  SvarSlett