Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18. januar 2012

ETTERLYSNING

I dag er det 18.januar og TERMINDAG. 
-Men hvor er babyen???



Nå er det jo mange av dere som har gått over tiden med både nummer 1., 2., 3. og 4.(?), så dere synes kanskje ikke jeg har så mye å klage over. Men siden begge barna mine er født før terminen kjenner jeg meg fryktelig utålmodig, stresset og lei. -Og ikke minst urolig: er det ikke slik at det er mye komplikasjoner forbundet med overtid? Jeg kjenner jeg er så heldig som har to flotte, friske barn fra før. -Det er jo ikke gitt at det blir slik denne gangen...

Så ingen rier i morges, men derimot vondt i halsen og hodet... Da blir det deilig te med honning i dag -håper det gjør susen.



Jeg er ikke av disse damene som er skapt for barnefødsler: mine fødsler så langt har vært lange og tunge, så jeg tenker nok det er det jeg har i vente. -Etter barn nummer 2 lovet jeg dyrt og hellig at dette var noe jeg ALDRI skulle utsette meg selv for igjen. 
Det tok 5 år, men nå er jeg her. 
-Jeg er så spent på å få møte den aktive lille prinsen i magen, så da kan jeg ikke bli mer klar for å ta det som venter. 
Hvem er du, mitt lille barn?

post signature

8 kommentarer:

  1. En meget erfaren jordmor sa til meg engang: "Barnet kommer ikke før det selv vil"... og det er vel sånn; bare å vente...
    Ønsker deg lykke til med fødsel, håper det blir en god opplevelse. Og selvsagt, God bedring til deg!
    Klem

    SvarSlett
  2. Lykke til med fødsel! Håper ikkje ventetida blir mykje lenger :)

    Ønsker deg ein fin dag!
    Klem Helene

    SvarSlett
  3. Jeg forstår veldig godt at du er utålmodig. Det har jeg og vært med alle mine 3, selv om alle kom etter termin... Han kommer nok når han er klar og de er flinke til å passe på.ønsker deg masse lykke til med fødselen. Det ogjelder å holde fokus på den herlige belønningen som kommer. Den belønningen er verdt hele smerten:-) klem

    SvarSlett
  4. Tiden blir lang når man venter slik. Jeg fikk nr 1 og 2 før terminen. Men hun nr.3 kom en uke over tiden. Uten komplikasjoner, men den beste fødselen jeg har hatt. Rolig stemning på fødestua og jeg hadde full kontroll selv over det som skjedde. Dette går nok bra, nå har du erfaring fra 2 tidligere vet du :-) Lykke til og gleder meg til å se lilleprinsen :-)

    SvarSlett
  5. Han kommer nok snart skal du se :)
    Gleda mæ kjempemasse tell å få se den lille!
    Hils alle kjente!
    Klem fra Åse-Kristine!

    SvarSlett
  6. Ønsker deg lykke til med fødselen!

    SvarSlett
  7. Kjedelig å vente :D Jeg gikk noen dager over med begge mine.
    Håper du slipper å vente så altforlenge :D
    ha en fin dag
    /ingvild

    SvarSlett
  8. Lykke til med forestående fødsel, må nok innrømme at jeg er glad jeg er ferdig;-)) Men det går nok kjempegodt skal du se. Jeg fikk også de to eldste før termin og tredje kom en dag over tiden. Tredjemann kan jo være en luring sies det;-) Iallefall ønsker deg lykke til med alt og kos deg masse i tiden framover.
    Ha en flott dag

    Klem

    SvarSlett