Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7. februar 2009

Lysestaker av stettglass!Så har jeg kommet i gang med mine prosjekter! I Sjarmerende Gjenbruk fant jeg ideen til disse lysestakene som er laget av stettglass limt oppå hverandre! Jeg fylte de med perlepynt fra Kremmerhuset samt et prisme, en påleggsgaffel og en gammel tebladholder (?)! I tillegg hadde jeg liggende noen flotte lysmansjetter som endelig fikk komme til sin rett! Lysestakene står ved siden av TV'n vår, som har blitt utvidet med hjemmekinoanlegg siden sist: derfor sort høytaler på veggen og løse ledninger!


Så har jeg tatt i bruk noen av de ørten norgesglassene jeg har anskaffet meg! Knekkebrød og kjeks i to, blonder, kakeformer og hyssing i noen andre! Resten skal jeg nok få bruk for, og ett ender i allefall opp som nålepute etter Tildaoppskrift!


I tillegg har jeg laget denne knaggen av en gammel skje og gaffel i samme stil! Skal ha den på kjøkkenet til å henge opp forskjellig dilldall! -Men jeg har kun limt, og i Sjarmerende gjenbruk hadde de brukt skruer... usikker på hvor lenge mine holder, så da får jeg konvertere til skruer etterhvert:)
Så vil jeg til slutt vise disse utrolig søte krydderkrukkene som jeg kjøpte på bruktmarkedet for noen uker siden! Tre av krukkene er intakte, men disse to manglet lokk: utrolig søte som blomsterpotter! -Hadde jeg bare hatt grønne fingre og fått plantene til å holde seg, ville prosjektet vært fullkomment:) (Men det har jeg altså ikke..) Ha en strålende lørdagskveld alle sammen:)
19 kommentarer:

 1. Så mye fint du fikk ut av fangsten din. Gøy å se!

  SvarSlett
 2. Du har virkelig vært kreativ i det siste :-)) Så masse fint du har fått deg! Lysestakene var skikkelig unik! Kjempefine! De små krukkene var helt nydelig:-))

  SvarSlett
 3. Jess, DETTE likte jeg !!
  ER det ikke artig, da - det er muligheter alle steder, med alt, vettu !?

  SvarSlett
 4. Så søte knagger du har laget!
  Og di lysesyakene...WOW...
  kjempetøffe !
  dritlekre! unnskyld språket..he he :O)

  Ha en fin morsdag!

  SvarSlett
 5. Hei!!
  Lysestakene var rålekre.
  Så masse fine skatter du har funnet:)
  Nydelig blogg du har:)
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 6. hei hei..
  De bestikk kanggene var jo flott!

  SvarSlett
 7. Superduperfint! Nydelige lysestaker! Ha en superfin søndag søta! Bare to uker to go nå! Vi har tjuvstartet på fjellstemningen. I dag kan man faktisk spenne på seg skiene utenfor døra og gå i hvilken som helst rettning! Kjempeherlig! I tilegg hadde noen gutter bygget ett hopp i akebakken som kom veldig uventet på...auu i ryggen...så da ble det litt blogging i dag også!

  SvarSlett
 8. Oj så tøffe de lysestakene ble. Helt klart at jeg må skaffe meg den boka. Så masse kult du hadde laget, det må jeg bare si ;)

  Koselig blogg du har. Ha en flott dag ;)

  SvarSlett
 9. Sååå mye fint du har laget, lysestakene ble kjempefine, og jeg likte godt ideen med å ha gaffel inni glassene. Norgesglassene er så praktiske, og betikk knaggene er jo også så fine...kryddrglassene et kupp. Lykke til vidre, jeg gleder meg til å følge med på dit kreative verksted.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 10. Ja da har vi jo byttet plass:-) Jeg er oppvokst på Askøy faktist!! Bodde der i 13 år:-) Har du bodd lenge i Bergen? Jeg er forholdsvis "ny" her. Har bodd på Leknes i snart 3 år! Håper du trives på vestlandet! Jeg trives veldig godt her oppe:-)
  Tusen takk for koselig kommentar hos meg:-))
  Håper du har hatt en fin morsdag!

  SvarSlett
 11. Utrolig mye fint du har laget. Dette ble jeg inspirert av:-)

  SvarSlett
 12. Så mye fint du har laget,,,,ble skikkelig inspirert av den boka jeg også,,,,men har ikke klart og sette det ut i livet slik som deg,,,,må vist skjerpe meg,,,,smiler
  ha en fin mandagskveld
  Anne

  SvarSlett
 13. Så mange fine bilder, og gode ideer du har! :)

  SvarSlett
 14. wow!! Hva kan jeg si!! Kreative dame!! Helt nydelig!! Alle de små detaljene..utrolig flott! Du kan virkelig skryte på deg lysestaker ingen har makan til!!;) Hjemme Best har fortalt meg en del om boken... tror jeg må få tittet litt i den en dag! Vi får ta en "gjenbruks-kveld"!

  Nattaklem til deg:)
  Ps: Har glemt å legge ut en utfordring jeg har fått av deg...Den kommer..sorry..

  SvarSlett
 15. Så flink du er! Artige å ha lysestaker man har laget selv og som ingen andre har!

  Klem

  SvarSlett
 16. Hei:0)
  Første gang jeg er her, men du og du for en koseleg blogg du har. Hit kommer jeg oftere. Og de lysestakene var lekkre!!! Flink du er og den boka spørs det om jeg må få tak i. Ha en fin torsdag.
  Smil fra Sunnmøre

  SvarSlett
 17. Kjempeflotte !!

  kan jeg få lov å spørre hva du har limt glassene med ?
  jeg har liggende fater og glass som skal bli sånn etasjefat - men jeg aner ikke hva jeg skal lime med :-)
  tenker mest på limpistolen min - men er veldig usikker :-)

  SvarSlett