Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25. februar 2009

Mitt travle -men HERLIGE liv!

Så har det ikke blitt så mye tid til blogging i det siste, men jeg har hatt meg noen turer innom hos dere andre og kikket! Lite tid til å kommentere, men gud så mange flotte innlegg! Skal ha meg en runde litt senere i dag!


For tiden går alt i hundre, og jeg sliter litt med å følge med i svingene! Jeg har begynt så smått på noen prosjekter:
Bordet jeg kjøpte har fått ett strøk grunning
Slagbenken som står på gjesterommet skal males! (Lys, lys, lys BLÅ faktisk...) Til nå har jeg bare lagt ett strøk kvistlakk, men fy så mange kvister det var på denne!!
Så har jeg malt og satt skrift på en krydderhylle til blogshoppen min!


Så går mye tid i trening! Jeg har nemlig bestemt meg for å få bort babyvekta en gang for alle, så her intervalltrenes det minimum tre ganger i uka! Puh!

Og jeg har mange prosjekter på gang i yrkeslivet: har tatt opp frilanskarriæren igjen etter mange år på hylla, og kanskje bytter jeg ut barnehagejobben i lærerstilling snart... Utrolig spennende!

Og for dere som har lest profilen min, vet dere at jeg studerer matte: det skal bli spennende å se hvordan det går med den eksamenen, for her slurver jeg forferdelig og henger såvidt med!


Men det går seg vel til! Er jo 3 måneder igjen jo...

Og koffertene etter vår fantastiske helgetur på Gol står enda, klesvasken har tårnet seg opp, og jeg har kjøpt enda et tørkestativ i håp om å en gang se gulvet på vaskerommet igjen, plastsøpla skulle vært sortert, flaskene pantet, sofaen støvsuget, oppvaskmaskinen tømt, middagen laget og ja.. her sitter jeg med PC'en og kaffen!! Men jeg KOSER meg!! Jeg LIKER faktisk å ha mye å gjøre, det er HERLIG å kjenne seg sliten når kvelden kommer, kjenne at man har jobbet og fått gjort mange ting! Og det som er sikkert er at arbeidet går ingen vei, så da kan man vel unne seg en pause i ny og ne? :)

Ha en fin dag alle dere som er innom hos meg i dag! -Og tusen takk for alle hyggelige kommentarer i det siste! Skal prøve å få svart dere alle:)

Noen bilder fra turen:

Familien i akebakkenPølser på termos: perfekt turmat!!

På vei

Utsikt fra frokostsalen
Hardangervidda10 kommentarer:

 1. Supermamma og superkone du er får du gjort alt det du ramser opp i løpet av uka!
  Gleder meg til å se resten av bildene!(:

  SvarSlett
 2. Ja her var det nok av ting å drive med...(smiler). Imponert av at du leser matte...ha en fin kveld, slapp av litt og..?? klem

  SvarSlett
 3. gleder meg til å se bordet ferdig, du er på favorittlista mi og ikke uten grunn!

  SvarSlett
 4. For et nyyydelig bord -et sånt vil jeg også ha! kan jeg spørre hvor mye du måtte betale for det? spør for jeg lurer på hva som er passelig pris å gi for noe slikt, og for ikke å måtte betale for mye!:) men om du ikke vil si det, er det selvfølgelig helt i orden!;)

  SvarSlett
 5. Så bra du koser deg - en pause i hverdagen skader ikke -det gjør jo bare godt:)
  Jeg synes nå du må passe på armer og nakker litt, så du må ta det med ro - innimellom.
  Artig å se bilder fra turen, så herlig ut!
  Klem

  SvarSlett
 6. Gleder meg, gleder meg, og atter gleder meg til å se det bordet ferdig!!
  Det tror jeg blir superbra!!!

  Ha en flott dag videre:-)

  kos og klem fra jeanette

  SvarSlett
 7. Ja, du er en travel dame :) Enig med at det er kjekt å ha mye på tapetet! Kjempefint innlegg, gleder meg til å se ferdigmalte møbler! Jeg har jo bare forelsket meg i det bordet! Koselig familiebildet, ser ut som at allemann koser seg ;)

  Klemmer til deg min gode venn!

  SvarSlett
 8. Gleder meg til å se bordet ferdig. Kvistlakk er noe herk.Jeg har gått over til å bruke en grunning som heter sperregrunn,2 strøk med den og da slipper jeg kvistlakken.Lykke til med eksamen.

  SvarSlett
 9. Så flinkk du er som både får trent 3 ganger i uka og studert i tillegg til å jobbe og være mamma og kone med ALT det som hører med der... Så du kan med all verdens gode samvittighet sitte og nyte en kaffepause!!

  Klem

  SvarSlett
 10. Guri, ser det har har lurt seg mned en ekstra k der... FLINK er du :)

  SvarSlett