Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1. desember 2011

Organiseringsfreak? Jeg?


Joda, det er vel bare å innrømme det: jeg er glad i å organisere! Jeg er en skikkelig listoman også, og skriver lister på det aller meste! -Og det hender til og med at jeg skriver ned ting jeg allerede har gjort, bare for å få tilfredsstillelsen ved å stryke det ut:) 

Men desember er en travel måned i Loppehjemmet, og mor har i år laget en 4xA4-kalender for å få oversikt over dagenes ditt-og-datter:) Den inneholder både skrift og illustrasjoner, så kan lillesøster på snart 5 år også henge med i svingene:)



post signature

7 kommentarer:

  1. så søt kalender du har laget:)Kjekt og ha i disse travle desember dager:)klem

    SvarSlett
  2. Så fin den var da. Har nok laget en del slike oppigjennom mens ungene var små. Nå går det stort sett i lister. Kjenner meg igjen i det å også skrive opp ting en alt ahr gjort. hehe. Veldig godt når en kan stryke noe med en gang.
    Ha ei riktig god adventstid :)

    SvarSlett
  3. Knall!! Mulig jeg må adoptere denne!!

    SvarSlett
  4. Hehe! Kjenner meg absolutt igjen... Her skrives det lister over hver minste ting!! ;)

    Ha en strålende førjulstid og ventetid =)

    Klem fra Tøffeliten

    SvarSlett
  5. Å gud, den kalenderen der var bare super. Jeg eeelsker også å organisere og skrive lister. Mannen får fnatt av alle listene, og du er ikke den enste som skriver lister over ting du har gjort nei. Godt å vite at man ikke er gal....;-).

    SvarSlett
  6. Oj, det var oversiktlig og flott liste!

    Jorunn

    SvarSlett
  7. Sender en liten hilsen til en "listoman" fra en annen "listoman" :) En usedvanlig flott Desemberliste du har laget! Den var det fristende å kopiere til neste år :)
    Ta gjerne en titt innom bloggen min også, har en Give Away gående :)

    Klem :)

    SvarSlett