Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21. januar 2012

30 år


I dag fyller jeg 30 år. Egentlig ikke så skummelt, for jeg er strålende fornøyd med hva jeg har utrettet på de 30 årene jeg har levd, og jeg synes jeg har et godt liv og mye å være taknemlig for: hvorfor skal man ønske seg tilbake i alder da? Eneste skåret er at lillebror ikke har kommet enda, og jeg er ikke særlig innstilt på denne overtiden... Da er det godt å ha en herlig familie som gjør sitt ytterste for å holde fokuset på andre ting. Emily på 5 år har tegnet mamma som en prinsesse med baby i magen på bildet over:)


Hos jentene fikk jeg lommebok fra DKNY og tur til London med Loppemannen til høsten. Loppemannen glimtet til med ny MacBook Pro til jul, noe som også talte som 30-årsgave. Mine foreldre, bestemor, søster og svoger har spleiset på cape til bunaden min. I tillegg har jeg fått både kremer og klær, så jeg har blitt riktig så skjemt bort på morgenkvisten.


Eldstejenta har skrevet kort til mamma på vegne av seg og søsteren, min mann har laget en deilig frokost og min svigerfar og svoger kom på frokostbesøk. Loppemannen lager kake i skrivende stund, og planen er at svigerfar skal passe barna mens jeg og Loppemannen tar en tur inn til byen, går på kafé og nyter litt voksenliv på formiddagen. -Kvelden er booket til sushikokkelering.


Over ser dere et utsnitt av kollaget mine foreldre laget til meg da jeg ble 20 år (Noe Loppemannen minnet meg på i dag: "Du, vi var sammen på 20-årsdagen din også vi!" Tiden flyr!!) -Legg spesielt merke til dovaskingen:)

En spesiell gratulasjon går i dag til våre gode venner, Christina og Alexander, som fikk en vakker liten prins i går kveld:) Vi gleder oss veldig til å få møte vidunderet:)

Nyt lørdagen, det skal jeg!
post signature

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med dgaen!!
  Høres ut som den har vært knallfin til nå, og blir sikkert bare bedre og bedre utover dagen og kvelden ♥
  Kos deg:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med dagen!
  Super start på en stor dag da! Kos deg resten av dagen!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse med dagen! Håper du får en fortsatt flott bursdag, og at den lille kanskje finner på å komme ut i morgen? Vil sikkert ha sin egen dag, vet du, og ikke dele den med deg:p

  Lykke til med fødselen når den tar til.
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 4. Grattis, grattis på din dag...å kanskje det blir deres 3. barns dag også c",)

  Klem Anna

  SvarSlett
 5. Bursdagsklem sendes fra nord!! :)

  SvarSlett