Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11. januar 2009

2-årsdag i huset!

På fredag fylte husets yngste prinsesse 2 år, og dagen feiret vi i går med stort selskap! Vi tok barneselskap og familieselskap i ett, og det gikk over all forventning! Kjempekos! Jeg er ingen kakebaker, og blir frustrert over for mange ingredienser og tidkrevende prosesser som kaker ofte byr på! Men noen ganger MÅ jeg bare, og da er jeg alltid like stolt over meg selv! -Og mye skryt fikk jeg også:) Her har jeg tatt bilder av prinsessens meny:


(Liten oppklaring: Når jeg sier jeg ikke er noen kakebaker er det fordi det er mange andre ting jeg heller gjør før jeg baker! -Men å pynte derimot..) :)


Hvit dame med 9 lag! Har dilla på amerikanske kaker, så det er så gøy å bygge i høyden! (Verre var det når marsipanlokket skulle på ;))"Snart 5-åringen" vår hadde så lyst på gulrotkake, men mor hadde lyst å lage muffins i de rosa formene hun hadde kjøpt for anledningen! Kompromisset ble gulrotmuffins med rosa hjertedryss!


Ferske hjemmebakte boller hører med! Jeg bakte både snurrer og vanlige boller -severt med jordbær!
Mmmmmmm....


Denne kaken var ny for meg! Fant oppskriften på nettet: Nigellas Chocolate Fudge Cake! Knallgod! Jeg synes det er så lekkert med høye kaker på stett, og denne kaka passa AKKURAT på det søte hvite fatet mitt!Og her er fars bidrag til festen! Han har bakt sin første "ikke-1-2-3-kake", en herlig Oreo Cake! Fantastisk vellykket, og var den suverene vinner på kakebordet!
17 kommentarer:

 1. Ingen kakebaker du liksom...,kakene ble jo kjemefine! Spesielt imponert over marsipankaka!
  Tror ikke jeg skal prøve meg på den...Når vi har bursdagsgjester her i huset vet gjestene hva de får servert...har noen gjengangere som bakes :)
  En fin søndag ønskes deg.

  SvarSlett
 2. WOW så flink du er til å bake!!!
  Oreo kake er en storfavoritt her i huset... Ellers er jeg ikke så flink til å bake... men liker å smake da.. ;)

  Gratulerer så mye med snuppa di forresten!!!

  Masse hilsener fra Bitteliten

  SvarSlett
 3. wow for noen kaker...heldig de som fikk smake på de,Og tøft av deg å prøve nye oppskrifter..Du lykkes ser jeg:O)
  Klem fra Maliva

  SvarSlett
 4. Heisann! :-)
  For noen utrolige kaker - godt jobba! :-D

  Ha en fortsatt fin søndag.

  SvarSlett
 5. ...hvis ikke du er flink til å bake....Helt imponert jeg!! Gratulerer!!

  SvarSlett
 6. Sååååå lekre kaker. Jeg bare ELSKER oreo kaken ;) Ha en flott søndagkveld. Klem fra meg.

  SvarSlett
 7. Vi feiret prinsessens 1 årsdag for et par uker siden... fikk dårlig samvittighet når jeg så dine kaker her! Jeg bakte bare en kake siden vi bare hadde bursdagslunsj med familien for henne. Men til neste år skal jeg ta det igjen, men vet ikke om jeg klarer noe i nærheten av dette da!!! Har aldri bakt eller smakt Oreo-kaken, men tenkte jeg snart skulle prøve meg på den.

  SvarSlett
 8. Jeg bladde med nedover, studerte bildene og ble rett og slett imponert... Så måtte jeg begynne på nytt igjen for jeg mente du skrev at du IKKE var noen stor kakebaker ....? DET kalles falsk beskjedenhet, det ! Det er jo AKKURAT det du er, jo !

  SvarSlett
 9. Jeg er mektig imponert! rene tryllingen det her, vil jeg si :D Ble skikkelig fristet også. Passer ikke bra med mine nyttårsforsetter hehe... kan lett forestille meg at dere koste dere! Grattis med 2 åring i hus! Og så ville jeg bare si at det ligger en liten sak til deg på siden min ;) koselig å oppdage bloggen din, den er kjempefin :) klemmer fra Lavendelheimen.

  SvarSlett
 10. Oh my god! For noen flott kaker! Dere er jo helt RÅ på kjøkkenet -uansett hva dere steller i stand! Litt kjipa å gå glipp av dette, ass! Håper lillemor hadde en strålende feiring! Bursdagskos!

  SvarSlett
 11. Mmmm her var det mye godt! Sitter med vann i munnen jeg;)hihi..Gratulerer så mye til lillemor:) Jeg er helt imopnert over kakeutvalget! Husker enna den fantastisk snickers kaken din!!mmmmm....

  Klem til deg*

  SvarSlett
 12. Heia!

  Flott blogg du har:-)
  Takk for titten!

  Jeg har en utmerkelse til deg på min blogg.

  Klem fra Augusta.

  SvarSlett
 13. Herlighet så flotte kaker da!! :) Dette såg godt ut :) Utrulig mange og lekre høge kaker :) NAM :) Skal vise mannen min bloggen din eg, og så kan eg hinte litt at bursdagen min nærmer seg.. hehe. :D Ha ein strålande dag :) Godklem

  SvarSlett
 14. Skal si du er flink til å bake! :D

  Hilsen Erika

  SvarSlett
 15. Kan skrive under på at de kakene var et syn! Og smaken var også veldig god. Gjærbaksten din er som alltid fantastisk, og bollene og pappakaken ble mine suverene vinnere på smak. Ble mett kan du si!

  Og far i huset her ble veldig fornøyd med hjemmeservering!!

  SvarSlett
 16. The "Hvit Dame" cake looks beautiful. Did you make that? I have been looking everywhere for the recipe for the "Hvit Dame" cake. Would you mind sharing the recipe? I would be so happy! I can read some Swedish so you don't need to translate it. Thank you very much! Mycket tak!

  Hanaa

  SvarSlett