Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22. desember 2008

dill og dall

Jeg er utrolig glad i å produsere ting selv! Her er et utvalg av mine siste kreasjoner:


Årets dørkrans!
Ok, denne har jeg ikke laget selv, men synes bildet var så fint, at jeg måtte ha det med:) -Men jeg har laget "potten" selv, men den vises ikke på bildet! -Utrolig dekorativt å pakke inn svibelløken i mose og surre rundt sølvtråd med perler!

Min selvproduserte lysekrone! Ble så inspirert av novemberutgaven til BoligPluss der de hadde mangesiders juleverkstedbilag! Utrolig mye spennende, og jeg falt for hjertene som vises på bildet under! Kjempeenkelt! (Hvorfor kommer jeg aldri på slike ting selv??) Jeg lagde krans av en gammel lampeskjerm og pil, kjøpte tøy som jeg reiv opp i strimler, og gamle juletrelysmansjetter: Utrolig dekorativt over stuebordet!2 kommentarer:

 1. Wow den lysekronen var nydelig fin!! Sånn vil jeg å ha!! Og så med levenede lys...*sukk*.. Kransen din var kjempe flott, og så søtt med gos jul skilte i midten:)Gøy å lage litt julepynt selv;) Ikke blitt så mye på denne kanten..Bitte litt, men hadde store planer om masse...det får bli til neste år...;)

  Juleklem fra meg**

  SvarSlett
 2. Ååååå så koselig :) Dette blir jo virkelig bra :) Kjekt å få litt kreditt for alle proskjektene ;) Kjempeflott blogg, Ragnhild! Gleder meg til å se mer -masse mer!
  Vi sees 2. juledag (blir sulten bare av tanken)
  Smask
  :)Anette

  SvarSlett