Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18. desember 2008

lopper


Som nevnt i profilen min er jeg helt hekta på loppis og bruktmarkeder, og herunder finn.no! Jeg er innom HVER dag og mange ganger hver dag -livredd for å gå glipp av gode tilbud! Noen kjøp har det blitt, og det meste jeg kjøper trenger en aldri så liten "make-over" før det får slippe inn i stua mi!Denne stolen kjøpte jeg på en brukthandel til 300 kr! Etter noen malestrøk og nytt trekk så den slik ut:


Denne snertne saken kjøpte jeg også på bruktbutikk, og den var jaggu trekt om tre ganger! Jeg tok av alt tøyet, malte bunnen og trekte om toppen! Resultat:


Skjenken under har jeg kjøpt på finn.no, og den var rød-brun før den ble malt! Nå fungerer den som TV-bord!


Bokhylla er fra min "black-design-periode"! Den var opprinnelig mørkebrun, med smijern i sidene! Helt utrolig hva en sprayboks og et spann hvitmaling kan gjøre!

12 kommentarer:

 1. Hei på deg!! Så utrolig kjekt at du har komt deg inn i "bloggverden"! Du har jo super masse og blogge om ser jeg! Litt av en forandring på møblene du har pusset opp!! Stolen ble jo knall flott!! Puffen og..ALT var flott! Ikke rart vi elsker loppiser;) Gleder meg masse til å "se" mer av deg her inne:) Linker deg:)
  Ønsker deg og dine en riktig god jul!
  Så "snakkes" vi her inne:)

  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Stolen ble kjempefin, ønsker meg en sånn.. ser god ut å sitte i også.
  Var den vanskelig å trekke om ?

  SvarSlett
 3. STolen blei kjempefin:)
  Me har ein liknande stol, og eg har så lyst til å trekke den om. men eg er så usikker på korleis eg skal gå fram... Du har ikkje ei lita oppskrift vel?

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg har søkt litt rundt, og fant til slutt dette innlegget ditt på NIB under før/etter. Du skjønner, vi har nettopp kjøpt to ganske like stoler som den du viser over her. De skal vi altså male og trekke om, men jeg har jo aldri prøvd noe sånt før. Har du trukket om mye? Hadde vært fint å høre litt om hvordan du fikset den stolen :) Den ble jo så fin! Var det vanskelig, syns du? Hva slags utstyr behøver man osv? Håper på svar! Nå skal jeg se meg litt mer rundt i bloggen din :) Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 5. Hei! jeg er også tilhenger av loppis og bruktbutikker, og har også gjort enkelte knallfunn på miljøstasjoner og søppelfyllinger. Artig blogg, mange gode ideer og inspirasjon! :)

  SvarSlett
 6. Hei :) Dette var en fin fin blogg med mye inspirasjon :) Jeg elsker også bruktfunn og loppis, og har selv pusset og malt endel gamle møbler. Planen er å fortsette med det så snart vi får flyttet til et sted med mer plass :)

  SvarSlett