Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12. januar 2009

Award, utfordring, og NYTT KAMERA!!! TJO-HOOOO!

Det er den store award-dagen for min del i dag! heldige meg! Denne har jeg fått av Lavendelheimen, og jeg gjør som henne:
Sender den videre til alle som ligger i bloggrollen min!Og med awarden følger en utfordring: Vis meg TV-kroken din! (Ikke glem den, alle dere jeg har sendt awarden til!!!)
Her ser dere min TV! Det er vel ikke til å skyve unna at dette er fars tv, og at jeg leeenge planla å bygge skap rundt for å få gjemt den bort! Vi kjøpte ny TV i sommer da vi solgte leiligheten med den gamle (sølvgrå og lekre) 32" TVen med på kjøpet, og da dro far på Elkjøp uten mor -og resultatet ble en svær svart monsterTV! -Den er faktisk bare 42", men alle som er innom kommenterer: "Gud, så stor TV dere har!"
(Og der kan jeg forresten se at Noddy har sneket seg med på bildet, under skjenken)
Men så over til dagens store høydepunkt! Vi har kjøpt oss digitalt speilreflekskamera!! Både jeg og mannen min har bursdag i januar -med en dags mellomrom- så vi har valgt å heller investere i kamera fremfor å kjøpe gaver!
Så nå skal det bli skikk på bildene her i bloggen!


(Bilde: www.elkjop.no)12 kommentarer:

 1. Nå ble jeg veldig, veldig glad!
  Tusen,tusen takk for utmerkelsen!
  God bedring, stell godt med deg selv!
  STOR klem

  SvarSlett
 2. gratulerer med masse flotte utmerkelser... og nytt flott kamera!!! så gøy:)))
  klem tara...

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nytt kamera !
  Kjøpte digitalt speilreflekskamera selv for ei stund siden og utfordringene sto i kø for ei som ikke er spesielt glad i bruksanvisninger... Men nå skal jeg snart på kurs !

  SvarSlett
 4. Hei igjen...Jeg takker pent for denne awarden også jeg :) Så tusen takk!
  Skal se om jeg får vist fram tv vår i morgen jeg.
  God natt.

  SvarSlett
 5. Gratulere med kamera!
  Tv er jo knall stor , men kunne jo vært i hvit som min. Jeg forstår ikke at det meste av elektonikk skal være sort og de fleste ledninger være sorte. Hadde ledningene vært hvite så hadde de jo ikke syntes så godt. Ledninger er mitt irritasjonsmoment.De fleste har jo lyse vegger.Ha en fin natt!

  SvarSlett
 6. Hei hei

  Gratulerer så mye med nytt kamera. Det var flott.
  Skulle ønske det var jeg som hadde fått meg et slikt

  SvarSlett
 7. Hei, lenge siden jeg har gitt lyd fra meg nå! Tiden flyr og jeg rekke ikke blogge halvparten så mye som jeg ønsker en gang! Du er jo ordentlig effektiv ser jeg, kommer mange nye og fine innlegg siden sist her jo! Og gratulerer med nytt kamera! :) Og ikke minst tusen takk for Award, kjempe koselig! Kommer innom og tar den kreative når vi har fått ordnet opp i tv kroken, den er ikke bloggbar akkurat nå nemlig ;) Men den andre tar jeg lykkelig med meg nå med det samme :) Har lagt meg til "Følger" listen din :) Klem fra meg Og ps, er meg en ære om du hermer etter puten min:)

  SvarSlett
 8. Tusen takk, min gode venn! Grattis med nytt kamera! Endelig! luksus å ha et kamera som du kan ta skikkelig fine bilder med!! Enjoy!
  Smask

  SvarSlett
 9. Gratulerer med bursdagen som har vært eller er (?) rett rundt hjørnet. Og gratulerer med Kamera, det er en super gave å gi hverandre!! Gleder meg til å se bildene du dine ;)

  Når det gjelder utfordringen er tv kroken i stua så stygg, at jeg må manne meg opp et par dager til før jeg tar noe bilde (om jeg i det heletatt tørr.... )

  SvarSlett
 10. Hei
  Hyggelig at du liker boken Sjarmerende Gjenbruk. Jeg gleder meg også til loppemarkedsesongen når vi skal ut å finne nye skatter som vi forvandeler til sjarmerende nye ting i hjemmet.
  Koselig blogg du har hit kommer jeg igjen.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 11. Hei igjen
  Takk for awarden... men tv kroken min er ikke akkurat noe morsom å vise frem...ikke noe jeg er stolt av. Kan jeg ikke vise frem noe annet i huset???
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 12. tven er tøff den. Skulle ønsket mange flere hadde slike. Gjør noe med interiøret:)

  Hilsen far

  SvarSlett