Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23. januar 2009

Smokkepose!

Jeg er fortsatt hjemme med lillemor -som nå har fått omgangssyke:( Så i dag har jeg sydd litt mens hun sover: En pose som hun kan ha smokkene sine i! De slenger jo over alt i huset, så nå kan vi kanskje få samlet de på ett sted:)Men jeg ser at det er så mange som selger ting på bloggen sin, og jeg blir litt inspirert til å gjøre det samme, men hva? Så jeg lurte litt på om denne posen kanskje kunne vært noe? Noen som ville kjøpt en slik og til hvilken pris?

14 kommentarer:

 1. Kjempefin var den! Flinking! Jeg skulle sy puter i dag, men måtte istedet rive ned tapet i dusjen. Rørleggeren som var på besøk sa det var fukt! Buhuuuu...
  God bedring til lille tuppeline! Og gratulerer med MANNEN. (:
  KLEM KLEM KLEM

  SvarSlett
 2. Nydelig!! Syk prins her...men bedre! Posen er nydelig, helt sikkert noen som vil kjøpe!! Du må vel lage en egen blog og kalle den for Loppehjemmets blogshop eller noe. Så legger du den som link på siden din, så leserne kan finne den! Sjekke feks husfruas memoarer, hvordan hun har gjort det!! Lykke til og god bedring!1 KLem fra Anette

  SvarSlett
 3. Heihei - tror ikek jeg har vært innom her før - så mye fint og inspirerende !:)
  Gratulerer med dagen igår da - 27 år er da slett ikke verst! Jeg har bursdag idag - så her blir det også kake etter middag! :)

  Den smokkeposen var jo kjempefin - nydelig håndarbeide, matriellvalg og design !! Denne kan du trygt sy opp noen av og begynne å ta bestilling på - må jo være supert å ha hengende enten på badet eller på sengen til minsten i huset !?

  I tillegg kan du vel kanskje sy noen større poser , som kan brukes til pysjen eller nattkjolen til de større barna ?

  Lykke til med nettsalg -planene iallefall! :)

  Ønsker deg en flott helg !
  L i Husrom & Hjerterom

  SvarSlett
 4. Jeg er imponert over deg (igjen). Du er sååå flink! Mine barn er 10 og 14 og har sluttet med smokkene sine (selvfølgelig ;o). Men poser til t -lys og andre småting ville jeg absolutt vurdert å kjøpe. Pris...har ingen anelse... Ta en tur innom andre som selger håndlagde ting, og se hva de tar.. God fredag!

  SvarSlett
 5. Guri sååå utrolig flink du er!! Den var kjempe, kjempe søt! Selv har ingen smokkebarn, men disse er vel fine til å ha strikker og spenner i, litt større poser kan man feks ha telys, stearinlys, klesklyper(!), hm tenke, tenke...klinkekuler,og ja, tror egentlig at de kan brukes til veldig mye! Så det er bare å sy på!! :) Har noe til deg, så sikk innom, (snart... holder på med innlegget sjø ;))

  SvarSlett
 6. Nydelig pose! Forsøk deg på å lage en egen blogg shop nett side, det koster jo ingenting, men gøy å se om du får noen respons. Kan jo lage en som er åpen i bunnen til plastposer, brødkurv. Større pose til votter/lue/skjerf.. utallige muligheter. Lykke til!!

  SvarSlett
 7. Kjempesøt pose- som du med sikkerhet kan selge! Hvis du starter med salgs- blogg, gi beskjed da- elsker sånne blogg- butikker! Takk for titten. God helg.

  SvarSlett
 8. hei...
  smokkepose...så utrolig søtt!!! hadde jeg hatt småtroll, hadde jeg kjøpt glatt:)))
  du får helt sikkert solgt!!!

  har en utfordring til deg:)))
  god helg...og klem;)

  SvarSlett
 9. Kjempesøt. HAr desverre ikkje småbarn lenger... Sikker på at du kan få solgt dei, og som andre seier, dei kan brukast til masse rart. Matchande til pysjen var jo ein god ide:)

  Ha ei flott helg.

  SvarSlett
 10. Kjempesøt smokkepose!
  Kjekk å ha i veska også!
  Eller i hylla i barnehagen!
  Disse får du nok solgt!....Til de som har bruk for det...
  Ønsker deg en fin helg!

  Linda

  SvarSlett
 11. Så utrolig flott pose du har sydd :)
  Kjempe fin og du får garantert solgt den.

  Ha en flott helg :)

  SvarSlett
 12. Det var jo utrolig lurt og ikke minst var den jo nydelig. Har brukt maaange timer på leite etter smokker. De blir jo alltid borte!

  SvarSlett
 13. Så nydelig! Skikkelig fin pose, den kunne jo vært passende til så mangt- smokker, små skatter, smykker... du får garantert solgt slike!! Er elendig på prissetting, dessverre... tenker det skal vel dekke utgifter, pluss litt til... god ide å kanskje lage noen varianter i størrelse også.
  Hvertfall veldig bra laget, det skal du ha :)
  varm klem, Lavendelheimen.

  SvarSlett
 14. Sånn vil vi ha ja :)
  Nydelig fin - du er bare så utrolig flink:)

  SvarSlett