Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15. januar 2009

My wall of love!


Jeg har alltid likt sort-hvitt-bilder, og drømt om en vegg med bilder av venner og familie! Jeg var på shoppern for noen dager siden og handlet rammer til mine nye fotografbilder av barna, og i går henta jeg fram hammer og spiker! Veggen som ble valgt er i trappeoppgangen, og det er HØYT under taket! Ble kjempefornøyd!
(Ps! De flotte bildene som jeg har lovet skal komme på bloggen -i anledning nytt kamera- må utsettes i påvente av at disponenten lærer seg å bruke kameraet!)

8 kommentarer:

 1. Det ble RÅBRA! Nå må jeg veffal få meg en sånn bildecollage jeg også.. Jeg får jo bare mer og mer lyst på for hver gang jeg ser det! Syntes jeg skimter et bilde av trollene mine også -så UTROLIG koselig at de havnet på deres "wall of fame"

  Igjen: det ble bare DRITfint (som du ville sagt selv)

  :)Anette

  SvarSlett
 2. Veldig fint! :-D Jeg har også planer om å lage en bildevegg etterhvert! Synes det er så koselig, og gøy å se hos andre også.

  SvarSlett
 3. Tuuusen takk!! Vil gjerne skryte av den flotte bildeveggen din også, kjempeetilig!! Jeg blir varm av glede over at noen legger igjen kommentar hos meg og 50...nei, dte er helt sprøtt!! Jeg skal på syklubb, får pakke hekletøyet og komme meg av gårde! Klem fra Anette

  SvarSlett
 4. Kjempestillig med de bildene. Jeg har også planer om å gjøre noe slikt i tappene opp til 2.etg. Men foreløpig har vi bare malt gangen og ikke trappen. Så når den også blir hvis så må vi få noen bilder på veggen.

  Flossteppet har jeg kjøpt på Teppeland i Stavanger. Fikk det på tilbud til 399,- tidligere 1599,-. Juhuuuu!

  SvarSlett
 5. Å herlige januarsalg!!! Men dyrt blir det fort ja!!! Men så flotte ting du har kjøpt!

  Ha en fortsatt strålende helg!

  SvarSlett
 6. så fin vegg:) koselig med bilder av dem man er glad i!

  SvarSlett
 7. Hei! Jeg holder på å samle rammer til en slik vegg i det huset jeg også, syns det er fint å henge slike bilder på ett sted!

  SvarSlett