Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16. januar 2009

Salg-Salg-Saaaalg!!! + stua mi uten bakevarer:)Åh som jeg digger å handle i januar!!! Pengeboka får svi, men jeg får jo mye fint! Dumpa over 70% salg på Fryd -der ble det nytt tinnfat og nye lysestaker, og en lampebutikk som hadde opphørssalg hadde spart denne fantastiske lampen til meg! Jeg mener 50% på hele butikken! Hvem kan gå fra noe slikt?


Forøvrig holder jeg på å øve meg med det nye kameraet, men det blir mye frustrasjon, da kameraet ikke alltid vil det samme som meg!! Men, under kan dere se et bilde av begoniaen min, der jeg -etter mye fortvilelse, agresjon og tårer- greide å få trykka ned knappen såpass at det faktisk ble et bilde! Superstolt, men aner ikke hvordan jeg greide det til slutt? Problemet er at jeg ikke får til å trykke ned knappen hvis jeg er for nært motivet! Men finner vel ut av det... :)

Men så tenkte jeg at jeg skulle vise frem et bilde av stua mi slik den er når den faktisk er ryddig! -Og ikke bomba slik jeg har presentert den tidligere i innlegget der mine to små hadde bakekonkurranse i stua! Jeg kunne nok tenkt meg en annen stue, men alt i alt synes vi vi har det veldig koselig!Ha en strålende helg!

12 kommentarer:

 1. Ja det er gøy med salg,fått mye fint du da:O)Takk for koselig kommentar...Ække så vanskelig som du tror.Slike ruter,går kun i fastmasker og staver.Jeg tror nettsiden til Drops..har en enkel veiledning på de enkelte masketypene.Så lykke til..Klem fra Maliva

  SvarSlett
 2. Hei..kjekt med salg ja, og 70% det liker vi :)
  Kjempefine ting du har kjøpt.
  Lurer på er det et India bord du har på stua?
  Tror det er likt det vi har på hytta, det var mørkbeisa med jernnagler på bordplata.
  Hadde det hjemme før, men mala det hvitt og bytta ut det vi hadde på hytta.
  Ønsker deg en god helg.

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 3. Fine ting du har kjøpt! :)

  Angående kameraet, sannsynligvis klarer ikke objektivet ditt å fokusere når du holder det for nærme det du skal ta bilde av. Ha litt lenger avstand, fokuser, og deretter kan du zoome inn. Sånn fungerer det i hvert fall på mitt Canon-kamera. Regner med at det er samme teknikk som gjelder for Sony. Og husk å bruke nærbildefunksjon når du skal ta detaljbilder. :)

  SvarSlett
 4. Kjempefint det ble. Er du sikker på at ikke den lampen var holdt av til meg?

  SvarSlett
 5. lekkert! kjøpte du det sølvfatet der også på 70%?
  Hvilken butikk var det?

  SvarSlett
 6. Jeg å bare elsker SALG!!!Så mye fint du har kjøpt, lampen var nydelig fin!! Og sånn sølvfat vil jeg å ha!! Likte kjempe godt wall of loveèn din!Er så koselig med bilder! Slitan med nytt kamera!! Hvis det er noen trøst har jeg hatt mitt speilrefleks i to år, og kan ingen andre funksjoner enn: Ansikt=protrett, Blomst=nærmt osv..hehe..Har vuderet et kurs!!

  Ønsker deg og dine en herlig helg:)
  Klemmer fra meg-------*

  SvarSlett
 7. salg er tingen... vært på Fryd jeg også;) mye lekkert. flott blogg. i`l be back. god helg til deg og dine

  SvarSlett
 8. Så mange flotte ting du har funnet! Bildet av blomsten ble jo kjempebra :) Spørs om jeg kan lære deg så mye mht det nye kameraet :) Men et lite tips hvis du vil ha nærbilde, er å ta bildet et stykke ifra, og deretter beskjære det på pc'en. det pleier jeg å gjøre! Hvis du skal ta bilder av detaljer, må du kanskje ha en ny linse! Har forresten boleroen til S her :)

  :)Anetteklem

  SvarSlett
 9. Heisann :)
  Så fin Blogg du har !!!
  Likte den så godt så hit kommer jeg igjen!
  Ha en fin kveld :)
  Klem fra det hvite ♥

  SvarSlett
 10. Salg er gull!!...og jammen har du fått tak i mye flott!! God helg, klem fra Anette

  SvarSlett
 11. Rett og slett heeeeeeerlig å handle på salg! :D

  SvarSlett
 12. åååå de hadde ikke fryd i nærheten av oss :(

  SvarSlett